Üdvözöljük áruházunkban!

Facebook
Flickr

Epilátorok

Az epilálás előnyei

Unja már a borotva használatával járó visszásságokat? A megoldás egyszerű: váltson epilátorra! A jól megtervezett kialakításnak köszönhetően akár egyetlen mozdulattal eltávolítható a szőrszálak 90 százaléka a kérdéses területen. Mivel gyökerestől távolítja el a szőrt az epilátor, ezért, az sokkal puhábban, vékonyabban nő vissza, továbbá 3-4 hétig élvezhető a bársonyos bőr. Ugye megéri?

Tanulmányok bebizonyították, hogy akik néhány éven keresztül epilátort használnak, azoknál megújuló szőr mennyisége csökken. Ez azzal magyarázható, hogy a szőrtüszőknek korlátozottak a regenerálódási képességei, és a vékonyabban visszanövő szőrszálak is ennek köszönhetőek.

A Philips termékek precíz kialakításának köszönhetően számos előnyt élvezhet! Az epilátor használatához nem szükséges semmilyen ragacsos anyag, mint például borotvahab vagy gyanta. Utazásra is tökéletesen megfelelő, hiszen kis helyen is elfér. Nincs szükség előkészületekre, és szinte bárhol használható.

A Philips termékek igazi élményt nyújtanak, és az epilátor használatával bőre heteken keresztül bársonyos lesz! Vásároljon tőlünk Philips epilátort, ha egy igazán hasznos és minőségi termékre vágyik!

4 Termék

Csökkenő Irány
test

4 Termék

Csökkenő Irány
test