Üdvözöljük áruházunkban!

Facebook
Flickr

Szépségápolás

Az elektromos fogkefe jó választás!

A magabiztos mosoly jó belépő a munka világába és társaságban is egyet jelent a szimpatikus megjelenéssel. Egy hófehéren villanó mosoly mindenkiben bizalmat kelt és nyitottabbá tesz a másik felé. Ezért is kiemelten fontos a fogak megfelelő és rendszeres ápolása, de nem mindegy, hogy mivel tesszük ezt. A Philips termékek erről is gondoskodnak!

Az elektromos fogkefék ma már sok fürdőszobában felváltották a hagyományos fogkeféket, nem véletlenül, hiszen használatukkal sokat tehetünk az erős, egészséges fogakért és a kielégítő szájhigiéné megteremtéséért.

Az elektromos fogkefe használata egyszerre kényelmesebb és hatékonyabb fogmosást tesz lehetővé. A mozgó fogkefe fej ugyanis percenként 3-8 ezer mozdulat megtételére képes, mindezt sokkal kevesebb izommunka bevonásával, mint a hagyományos fogkefénél. A legújabb típusokban már beépített nyomásérzékelő, időmérő és fogkőeltávolító funkció is van.

Philips webáruházunk termékei közül az elektromos fogkefék sem hiányozhatnak. Rendeljen tőlünk, és Ön is megtapasztalhatja a száj-és fogápolás új dimenzióit!


Megtetszett valamelyik szépségápolási termékünk? Rendelje meg online webáruházunkban!

1-15-ig Össz.: 29

Csökkenő Irány
test
Oldal:
  1. 1
  2. 2

1-15-ig Össz.: 29

Csökkenő Irány
test
Oldal:
  1. 1
  2. 2