Üdvözöljük áruházunkban!

Facebook
Flickr

Táblagép

Philips táblagépek az önfeledt szórakozásért

A táblagépek, mint az érintőképernyős készülékek méretileg legnagyobb képviselői, rövid idő alatt meghódították a világot. Ennek egyszerű oka a lenyűgöző felhasználói élményen felül a sokrétű felhasználhatóság.

A nagy és könnyű láthatóságot biztosító képernyőn minden alkalmazást egyszerűen kezelhetünk és média tartalmaink lejátszására vagy online böngészésre is kiváló. A zenehallgatás, film vagy videó nézés, a különböző játékok, online tartalmak még soha nem nyújtottak ekkora élményt. Az alkalmazás áruházban több mint egy millió program közül válogathatjuk ki a nekünk szükségeseket.

A tabletek új generációját képviselő Philips táblagépek mindent felülmúló felhasználói élményt nyújtanak bárki számára! Az Andorid 4.2 rendszer és az ár/érték arányban kiváló hardver garantálja, hogy egyetlen folyamatra sem kell egy pillanatot sem várnunk, minden „parancsunkat” azonnal érzékeli Philips tabletünk. Kizárólag a Philips táblagépek ötvözik a minőség és a technológia kettősét olyan formában, hogy az mindenki számára lebilincselő élményt nyújtson!

Válassza Ön is a Philips termékeket és tapasztalja meg az elektronikai eszközök új generációja nyújtotta előnyöket!

Nem található termék a megadott feltételekkel.