Üdvözöljük áruházunkban!

Facebook
Flickr

Televíziók

Philips televíziók: Az alapmodellektől a 4K-ig

A Philips tv-k is követik a modern technológia trendjeit, ha éppen nem diktálják azokat! Televízióink manapság már kisebb számítógépekként funkcionálnak nappalinkban.

Tölthetünk le rájuk alkalmazásokat, rendelkeznek különböző USB aljzatokkal, melyek segítségével külön médialejátszók nélkül nézhetjük filmjeinket vagy hallgathatunk zenét. Televízióink képesek a vezeték nélküli internethálózatokat is kezelni, így akár megosztott média tartalmakat is játszhatunk le rajtuk, mindenféle kábel vagy adathordozó nélkül. A tévék nyújtotta lehetőségek csak arra várnak, hogy egy kreatív, innovatív és hozzáértő cég kiaknázza őket. Valahogy így születtek a Philips tv-k!

Kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak a kisebb LED tv-k, illetve a legmodernebb 4K UHD televíziók, melyek soha nem látott felbontást és élményt garantálnak mindenki számára, akinek fontos a minőség! Ha a Philips tv-t választja, nem járhat rosszul! Csak a Philips termékei nyújtják a minőség, a technológia és az élmény azon együttesét, melyek új szintre emelik a tévézés élményét! Kínálatunkban a legkülönbözőbb Philips tv-k széles kínálatából választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb darabokat!

Nem található termék a megadott feltételekkel.